Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Italiaans designmeubilair
Productinformatie

Een gewone bank kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een comfortabel stapelbed voor 2 personen. Het uiterst stabiele mechanisme kan met één hand geopend en gesloten worden. De geïntegreerde ladder en de veilige leuning voor de bovenste slapende gast kunnen eenvoudig worden bediend met nog twee handbewegingen. Je kunt een goede indruk krijgen van de Pol74 Multibed Castello in onze video:

Kleur- en stofvarianten in de foto's:

Afbeelding 2 Libra in lichtgrijs

Het hele frame van het Pol74 Multibed Castello is gemaakt van staal. In de Elegance uitvoering zijn alle zichtbare stalen elementen verchroomd en bekleed met stof voor een nog verfijndere look. Een onzichtbaar veersysteem ondersteunt je bij het openen en sluiten en maakt het design stapelbed bijzonder gebruiksvriendelijk. Matrassen, ladder en balustrade worden binnen opgeborgen om ruimte te besparen.

Materialen:

Het Multibed Castello design stapelbed is verkrijgbaar op Livarea in 5 verschillende hoezen. De hoogwaardige hoes heeft een slijtvastheid van 30.000 Martindale. Bij de levering inbegrepen zijn 2 rugkussens in dezelfde hoes. De Libra hoes bestaat uit: 38% katoen, 31% acryl, 14% polyester, 9% linnen en 8% viscose Andere hoezen en kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Je gasten zullen versteld staan als je van je bank een stapelbed maakt.

Afmetingen:

De compacte buitenafmetingen van B 224 cm / H 78 cm / D 103 cm passen perfect in elke logeer- of kinderkamer. Uitgeklapt biedt het Multibed Castello twee slaapgedeeltes van elk 187 x 77 cm en 190 x 80 cm. Zitdiepte met kussen: 57 cm | zonder: 66 cm Afmetingen kussen: 70 x 45 cm Het Multibed Castello stapelbed is dankzij de vele doordachte details zeer geschikt voor elke kinderkamer. Het opklapmechanisme kan worden vergrendeld met een veiligheidsslot. De trap is bekleed met antislipstof. De matras is gemaakt van koudschuim en heeft een dichtheid van 40m³. Voor een goede ventilatie ligt elke matras op een houten lattenbodem.

Montage:

Het Pol74 Multibed Castello wordt volledig voorgemonteerd geleverd en gratis door onze bezorgdienst op de plaats van installatie af geleverd.

Houd er ook rekening mee dat hier alleen het beschreven product te koop is, geen decoratieve artikelen of accessoires. Kleuren kunnen anders worden weergegeven, afhankelijk van de monitorinstellingen.

0 van 0 beoordelingen

product star icon product star icon product star icon product star icon product star icon

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.