Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Italiaans designmeubilair
Productinformatie

Unieke kantoorsofa uit Italië van Marelli. De designbank met hoge rugleuning zorgt voor aangename privacy dankzij de goede geluidsisolatie. De hoogwaardige en bijzonder slijtvaste fluwelen bekleding verhoogt de geluidsisolatie en creëert een elegante sfeer.

Andere aangepaste maten zijn beschikbaar op aanvraag. Hoekversies en ronde modules zijn ook mogelijk.

Als je op zoek bent naar een grote design hoekbank met beige bekleding, dan is de Marelli Oliver hoekbank een goed alternatief.

Afmetingen:

De Marelli Stripes heeft de volgende afmetingen:

B 120 cm / H 101 cm / D 73 cm
B 145 cm / H 101 cm / D 73 cm
B 185 cm / H 101 cm / D 73 cm

Zitdiepte: 49 cm
Hoogte zitting: 42,5 cm
Hoogte poten: 28 cm
Hoogte rugleuning: 101 cm
Breedte rugleuning: 4 cm

Bekleding:

De Marelli Stripes bank wordt geleverd met een standaard hoes zoals op de foto. Na bestelling neemt een adviseur contact met je op om een andere kleur cover te bespreken, die individueel met je kan worden afgesproken. De verandering van kleur is bij de prijs inbegrepen. Het veranderen van stof is optioneel tegen een meerprijs. We maken ook graag vooraf een offerte.

Structuur van de bank:

De STRIPES collectie, ontworpen door ontwerper Jérôme Gauthier, is geïnspireerd op de typische houten banken in Parijse parken en wordt gekenmerkt door de gestreepte quilting - vandaar de naam "Stripes". Stripes is een geluidsabsorberend, getest model en doorstaat de Amerikaanse BIFMA-tests.

De ergonomie en het zitcomfort van het product worden verbeterd door de nierbeschermer in de rugleuning. Deze heeft een hellingshoek van ca. 22°, zodat extra kussens niet nodig zijn om het zitcomfort van dit product te garanderen.Zitting, rugleuning en zijdelen bestaan uit een frame van multiplex platen met een dikte van 20 en 40 mm van de hoogste kwaliteit.

De duurzaamheid van het frame wordt gegarandeerd door een plug-in constructie. De zitting is gemaakt van polyurethaanschuim CM 40/P kg/m³ 5,9 kPa, met versterking in SR75 Kg/m³ 15,5 kPa. De rugleuning en nierbeschermers zijn bekleed met polyurethaanschuim CM 40 kg/m³ 5,9 kPa. Het frame en de zijkanten zijn bekleed met polyurethaanschuim met een dikte van 40 kg/m³ 5,9 kPa en 75 kg/m³ 15,5 kPa. Het zitkussen bestaat uit een schuimkern met een dichtheid van 40 kg/m³ met een kamerdonsvulling.

Houd er rekening mee dat hier alleen de beschreven producten te koop zijn, geen decoratieve artikelen of accessoires. Kleuren kunnen anders worden weergegeven, afhankelijk van de monitorinstellingen. Alleen rugkussens worden meegeleverd, geen sierkussens.

Op verzoek maken we graag een offerte op maat voor de door u gewenste bank.

0 van 0 beoordelingen

product star icon product star icon product star icon product star icon product star icon

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.